Lediga tjänster

INKÖPSCHEF

Vill du arbeta som inköpschef i en mindre organisation nära verksamheten med korta beslutsvägar i en familjär entreprenörsanda?

Företaget Hansson & Söner är ett västkustbaserat bygg- och anläggningsföretag som arbetar med mindre och medelstora projekt på total- eller utförandeentreprenad. Vi är ett familjeägt företag med ca 100 anställda och vi drivs av vår vision och affärside:
Vi skall med en bred kompetens, hög förståelse för kundernas behov och stor andel egna resurser genomföra hus- och markbyggnadsprojekt inom regionen. Våra kunder ska vara nöjda och återkommande, i huvudsak inom näringsliv och förvaltning.
Verksamheten i bolaget beräknas omsätta ca 300 miljoner kommande verksamhetsår, och har en hög grad av egna resurser. Vårt huvudkontor ligger på Tjörn och vi har ett avdelningskontor i Göteborg.  Vi vill alltid vara en trygg och pålitlig partner med samarbete och långsiktighet som ledstjärna.

Tjänstebeskrivning, arbetsuppgifter & ansvarsområden: I bolagets verksamhet utgör inköpta leverantörer en stor andel och är därför en mycket väsentlig process. Som inköpschef hos oss ansvarar du för det centrala inköpsarbetet, större objektspecifika inköp samt för att utveckla vårt inköpsarbete. Du är direkt underställd VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. Tjänsten innebär bl.a. offertförfrågningar, utvärderingar, förhandlingar upprättande av avtal, strategiskt utvecklingsarbete samt viss personalledning och att knyta kontakter med våra leverantörer. Din placering blir på vårt huvudkontor på Tjörn och/eller vid vårt avdelningskontor i Göteborg om du bor i det området. Vi tecknar sjukvårdsförsäkring för samtliga våra fast anställda.

Kvalifikationer: Du har gedigen erfarenhet av inköpsarbete samt kännedom om avtalsbestämmelser i bygg- och anläggningsbranschen i kombination med relevant utbildning. Du behärskar inköpsjuridik och har viss teknisk kännedom, förmåga att planera och organisera kombinerat med goda kunskaper inom ekonomi och förhandlingsteknik. Körkort med minst behörighet B är ett krav.

Personliga egenskaper: Du drivs av att göra varje inköp till en bra affär och kan byta traditionella vägar för att hitta nya kanaler och strukturer. Du har erfarenhet av rollen som inköpare, trivs med frihet under ansvar samt med att skapa goda kontakter både utanför och inom företaget. Du är prestigelös och kan växla mellan olika typer av arbetsuppgifter, strategiska och operativa. Vi tror att du är drivande, resultatinriktad och därför känner dig riktigt hemma i vår entreprenörsanda!

Ansökan: Har du frågor eller önskar mer information är du välkommen att kontakta Pär Ola Måneskiöld, VD. Mail p-o.maneskiold@hansson-soner.se, tel 0304-678692.

Skicka din ansökan och CV senast 25/9 2017 till

info@hansson-soner.se

Märk ansökan ”Inköpschef”

Urvalet sker löpande så vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt!

Till vår markavdelning söker vi platschef/arbetsledare

Rätt personer har relevant utbildning inom anläggning och/ eller erfarenhet av markarbeten i arbetsledande befattning.
Du kommer att planera och driva arbetet på någon av våra arbetsplatser, arbetet bedrivs såväl ute i fält som på platskontor framför datorn.
För tjänsten krävs körkort.
Placeringsort är Tjörn.

Kontaktperson för tjänsterna: christian.russberg@hansson-soner.se

Till vår Husavdelningen söker vi:

Platschefer – Du kommer driva entreprenader upp till ca 100 Msek.
Arbetsledare – Vara stöd för platschefen på större entreprenader och även möjlighet att driva mindre arbeten.
Träarbetare – Erfarna som nyutbildade snickare sökes.

Kontaktperson: morten.eriksen@hansson-soner.se

KALKYLATOR/ENTREPRENADINGENJÖR

Vi söker en medarbetare för tjänst hos oss som kalkylator/entreprenadingenjör. Du kommer att arbeta med framtagning av anbud och att stötta våra projekt genom byggprocessen. Arbetet kommer till största delen att vara förlagt till vårt kontor i Svanviks industriområde på Tjörn.
Tjänsten kan till viss del anpassas efter medarbetarens inriktning, kvalifikationer och utvecklingsmål.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från kalkylarbete inom Hus eller Anläggning/Mark, enklare markprojektering, projektinköp eller liknade stödfunktioner inom bygg.
Vi tror att du idag arbetar inom branschen eller liknande verksamhet,  eller kanske är du nyutexaminerad från teknisk skola, hos oss kommer du få möjlighet att arbeta inom ett brett och stimulerande område, från tidiga skeden till slutförandet av byggprojekt. Arbetet erbjuder en hög grad av självständighet och ansvar. Körkort klass B är inte ett krav men önskvärt.

För mer information ring 0304- 67 86 90

Skicka din ansökan tillsammans med betyg och CV till: info@hansson-soner.se

Mättekniker

Vi söker en medarbetare för en tjänst som mättekniker. Du kommer arbeta med mättekniskt arbete i fält med hjälp av totalstation och GPS kombinerat med administrativt arbete såsom underlag för mängdreglering, terrängmodeller mm. Du kommer också få möjlighet att arbeta med fuktmätning i byggnader. Saknar du kunskap om detta kommer vi att utbilda dig inom området. Möjlighet finns också att kombinera tjänsten så att även visst projekteringsarbete ingår i arbetsuppgifterna. En möjlighet för dig som även vill jobba med projektering av mark och hus.

I arbetsuppgifterna ingår i huvudsak

• Utsättning och inmätning i fält
• Framtagning av terrängmodeller för maskinstyrning
• Framtagning av underlag för mängdreglering av markarbeten.
• Ritningshantering
• Fuktmätning av byggnader.

Vi tror att du idag arbetar som mättekniker alternativt är projektör inom huskonstruktion eller mark som vill bredda din kunskap inom områden ovan. Eller kanske är du nyutexaminerad från teknisk skola och har ett brinnande intresse för virtuellt byggande. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta inom ett brett och stimulerande område, från tidiga skeden till slutförandet av byggprojekt. Arbetet erbjuder en hög grad av självständighet. Körkort klass B är ett krav.

För mer information ring 0304- 67 86 90

Skicka din ansökan tillsammans med betyg och CV till: info@hansson-soner.se