2018-10-10 – VI SÖKER FLER MEDARBETARE

VI SÖKER FLER MEDARBETARE

Till Lysekil, Uddevalla, Stenungsund och Tjörn

Företaget Hansson & Söner Entreprenad AB är ett västkustbaserat bygg- och anläggningsföretag som arbetar med mindre och medelstora projekt på total- och utförandeentreprenader. Vi är ett familjeägt företag med ca 100 anställda och en omsättning på ca 365 mkr och vi drivs av vår vision och affärsidé: ”Vi skall med en bred kompetens, hög förståelse för kundernas behov och stor andel egna resurser genomföra hus- och markbyggnadsprojekt inom regionen. Våra kunder ska vara nöjda och återkommande, i huvudsak inom näringsliv och förvaltning

Den närmaste tiden drar flera personalkrävande projekt  igång i bland annat Lysekil och på Tjörn. Exempel  är nybyggnad av ett äldreboende med 80 lägenheter i Fiskebäck i Lysekils kommun och nybyggnad av drygt 50 bostadsrättslägenheter i projektet Kajen etapp 1 i Skärhamn.

Vi söker:

  • Hantverkare: Trä-, Betong och Markarbetare.
    Du skall ha yrkesbevis och god erfarenhet av yrkesrollen och inneha B-körkort
  • Platschefer (PC) och arbetsledare (AL) Både Bygg och Mark
    Här ser vi att de sökande har relevant utbildning och gedigen erfarenhet som platschef respektive arbetsledare. PC och AL behärskar entreprenadjuridik i förhållande till sin roll, är tekniskt kunnig och har en god förmåga att planera och driva projekt mot uppsatta mål i samarbete med övriga medarbetare, kunder, underentreprenörer och andra. Körkort med minst behörighet B krävs.
  • Entreprenadingenjör (EI) Både Bygg och Mark
    Entreprenadingenjören utgör ett stöd åt både platschef och arbetschef. Entreprenadingenjören utgår från kontoret men är ofta ute på bygget. Som EI arbetar du med beredning av inköp ihop med arbetschef och platschef, tidplanering och kvalitetsarbete tillsammans med PC och AL.

Gemensamt för tjänsterna är de personliga egenskaperna: Du trivs med att bygga och att göra det i god arbetsmiljö, med yrkeskunnighet, god planering och kontroll. Du är prestigelös och kan växla mellan olika  arbetsuppgifter och uppdrag.
Vi tror att du är drivande, resultatinriktad men också en lagspelare som därför känner sig hemma i vår entreprenörsanda!
Ansökan:
Har du frågor eller önskar mer information är du välkommen att kontakta:
Mats Berntsson, Arbetschef Bygg, mail mats.berntsson(a)hansson-soner.se eller ring  0304-678 693.
Christian Russberg, Arbetschef Mark, mail christian.russberg(a)hansson-soner.se eller ring 0304-678 697
Anders Larsson, Chef Husbyggnad, mail anders.larsson(a)hansson-soner.se, eller ring 031-338 898

Skicka din ansökan och CV  till: info(a)hansson-soner.se

Kommentarer inaktiverade.