2017-12-21 – Hareslätt

Nu är lägenheterna i Hareslätt besiktigad och överlämnade till Kungälvsbostäder. Nu är det bara för dom glada kunderna att flytta in i sina nya fina lägenheter. Vi tackar alla som har jobbat med bygget för ett strålande arbete och extra trevligt att lä,na över i strålande vinterväder.

 

Även fasadrenoveringen i Kungälv är överlämnad och klar till ett gäng väldigt nöjda beställare. Vi passar på att tacka gänget som har utfört arbete för ett fantastiskt jobb.

 

Och även del av vår entreprenad där vi bygger om ett antal ”marklägenheter” till nya bostäder för Kungälvsbostäder är färdigställda och överlämnade till vår beställare. Utmärkt arbete av alla inblandande.

 

God Jul från Kungälvsavdelningen

Överlämning 1 Överlämning 5 Överlämning 3 Överlämning 7 Överlämning 6 Överlämning 4 Överlämning 8 Överlämning 2 BRIS_Jul_Banner_980x240 pixlar[4]

Kommentarer inaktiverade.